تغییرات قیمت دلار در ۳۰ سال
قیمت دلار در 30 سال
- ادامه مطلب
تاریخ: سه شنبه , 21 فروردین 1397 (00:02)
- گزارش تخلف مطلب
حق اولاد کارگری طبق آخرین مصوبه نشست شورایعالی کار برای فرزندان زیر 18 سال 111 هزار و 414 تومان پرداخت خواهد شد.
حق مسکن 40 هزار تومان و بن نقدی کارگری همان رقم 110 هزار تومان مورد توافق نمایندگان کارگری و کارفرمایی قرار گرفت.
طبق مصوبهای که شورای عالی کار داشت، حق اولاد برای هر فرزند زیر 18 سال 111 هزار و 414 تومان و به نسبت برای هر تعداد فرزند این میزان افزوده میشود.
بنابراین حداقل حقوق دریافتی برای یک فرد متاهل که دارای یک فرزند زیر 18 سال است، با احتساب حق مسکن و بن نقدی به یک میلیون و 375 هزار و 554 تومان رسید و همین طور حداقل حقوق برای افراد مجرد یک میلیون و 264 هزار و 140 تومان پرداخت خواهد شد.
حداقل دستمزد روزانه با افزایش حدود 4 هزار تومان به 37 هزار و 138 تومان رسید.
تاریخ: چهارشنبه , 15 فروردین 1397 (00:02)
الف مسکن با اثاثیه معادل 25 درصد و بدون اثاثیه 20 درصد حقوق و مزایای نقدی (به استثنای مزایای نقدی معاف موضوع ماده 91 این قانون)در ماه پس از وضع وجوهی که از این بابت از حقوق کارمند کسر میشود.
ب اتومبیل اختصاصی با راننده معادل 10 درصد و بدون راننده معادل 5 درصد حقوق و مزایای مستمر نقدی (به استثنای مزایای نقدی معاف موضوع ماده 91 این قانون)در ماه پس از کسر وجوهی که از این بابت از حقوق کارمند کسر میشود.
ج سایر مزایای غیرنقدی معادل قیمت تمام شده برای پرداخت کننده حقوق.
موضوع مالیات بر حقوق نقدی نیز در ماده 85 این قانون مورد بحث قرار گرفته است. البته در ماده 84 تصریح شده است که میزان معافیت بر درآمد سالانه مشمول حقوق از یک یا چند منبع، هر ساله در قانون بودجه سنواتی مشخص می شود. بر اساس ماده 85 نیز، نرخ مالیات بر درآمد حقوق کارکنان دولتی و غیر دولتی مازاد بر معافیت پیش بینی شده در ماده 84 این قانون و تا هفت برابر آن مشمول مالیات سالانه ده درصد و نسبت به مازاد آن بیست درصد است.
مثلاً امسال بر اساس قانون بودجه، سقف معافیت سالانه از مالیات بر درآمد حقوق، پانزده میلیون و ششصد هزار تومان تعیین شده است. این بدان معنا است که سقف معافیت ماهیانه معادل یک میلیون و سیصد هزار تومان است. اگر حقوق ماهیانه کسی دو میلیون تومان باشد، یک و میلیون و سیصد هزار تومان آن از مالیات معاف است و از هفتصد هزار تومان باقیمانده 10 درصد، یعنی 70 هزار تومان مالیات دریافت می شود. مالیات بر درآمد برای حقوق هایی که تا هفت برابر سقف معافیت پیش بینی شده در قانون بودجه است، با نرخ 10 درصد محاسبه می شود. بر همین اساس، مالیات برای حقوق های زیر 9 میلیون و 100 هزار تومان با نرخ 10 درصد محاسبه می شود. اما اگر حقوق ماهیانه کسی بیش از این رقم باشد، مازاد آن با نرخ 20 درصد مشمول مالیات قرار می گیرد. مثلاً کسی که 15 میلیون تومان حقوق می گیرد، 1.300.000 تومان آن از مالیات معاف است. از 13 میلیون و هفتصد هزار تومان باقیمانده، مالیات 9 میلیون و 100 هزار تومان آن با نرخ ده درصد محاسبه می شود که مالیات تعیین شده برای این بخش 910 هزار تومان خواهد بود. برای 4 میلیون و ششصد هزار تومان باقی مانده نیز مالیاتی 20 درصدی (920 هزار تومان)تعیین می شود. این فرد در مجموع باید یک میلیون و 830 هزار تومان مالیات بر حقوق بپردازد.
نکته ای که درباره مالیات بر درآمد حقوق در قانون مالیات های مستقیم وجود دارد این است که در آخرین بازنگری در این قانون که در سال 1394 انجام شد، نرخ مالیات بر درآمد حقوق برای کارکنان بخش دولتی و خصوصی یکسان در نظر گرفته شده است که این اصلاح را می توان گام مهمی در جهت تحقق عدالت مالیاتی و درآمدی بین گروه های مختلف مودیان دانست.
نکته نهایی که درباره مالیات بر درآمد حقوق باید به آن اشاره کرد این است که بر اساس ماده 86 قانون مالیات های مستقیم، پرداخت کنندگان حقوق در بخش دولتی و غیر دولتی مکلفند مالیات بر درآمد حقوق پرداختی یا تخصیصی به کارکنان خود در سال را طبق مقررات قانون یاد شده محاسبه و کسر و تا پایان ماه بعد ضمن انجام سایر تکالیف قانونی به اداره امور مالیاتی محل پرداخت نمایند.
تاریخ: سه شنبه , 29 اسفند 1396 (10:53)
تاریخ: سه شنبه , 29 اسفند 1396 (10:53)
تاریخ: سه شنبه , 29 اسفند 1396 (10:52)
تاریخ: سه شنبه , 29 اسفند 1396 (10:50)
طبق ماده 34 قانون کار، کلیه پرداخت های قانونی به کارگر به اعتبار قرارداد کار اعم از مزد یا حقوق،کمک عائله مندی، هزینه های مسکن، خواربار، ایاب و ذهاب، مزایای غیر نقدی، پاداش افزایش تولید، سود سالانه و نظایر اینها حق السعی و طبق ماده 35 قانون کار وجوه نقدی یا غیر نقدی و یا مجموع آنها که در مقابل انجام کار به کارگر پرداخت می شود مزد نامیده می شود.
مزد ثابت، حقوق ثابت یا حقوق پایه:
مزد ثابت عبارت است از مجموع حقوق اصلی و مزایای ثابت پرداختی به تبع شغل.
حقوق یا مزد اصلی بخش عمده پرداخت کارفرما به کارگر جهت انحام کار خاصی می باشد و بسیاری از محاسبات از قبیل اضافه کار، کسر کار، سنوات خدمت، طلب مرخصی و همین طور افزایش حقوق بر مبنای آن محاسبه می شود.
چنانچه مزد با ساعات انجام کار مرتبط باشد، ” مزد ساعتی ” و در صورتیکه بر اساس میزان انجام کار و یا محصول تولید شده باشد، ” کارمزد ” و چنانچه بر اساس محصول تولید شده و یا میزان انجام کار در زمان معین باشد، ” کارمزد ساعتی ” نامیده می شود.
مزایای ثابت پرداختی به تبع شغل:
مزایای ثابت پرداختی به تبع شغل مواردی هستند که پرداخت آن ها عمومیت ندارد و به تعداد معدودی از کارگران در صورت انجام وظیفه اصلی و در شرایط خاصی تعلق می گیرد. به عنوان مثال در صورتی که تعدادی از کارگران در معدن مشغول به کار باشند، فوق العاده سختی کار فقط به آنها تعلق می گیرد.
نکته:
– در کارگاههائی که دارای طرح طبقه بندی و ارزیابی مشاغل نیستند، منظور از مزایای ثابت پرداختی به تبع شغل، مزایایی است که برحسب ماهیت شغل یا محیط کار و برای ترمیم مزد در ساعات عادی کار پرداخت می گردد. از قبیل مزایای سختی کار، مزایای سرپرستی، فوق العاده شغل و غیره.
– در کارگاههائی که طرح طبقه بندی مشاغل به مرحله اجرا درآمده است، مزد گروه و پایه، مزد مبنا را تشکیل می دهد.
مبالغی که به جز حقوق اصلی به کارگران پرداخت می شود در زمره مزایا محسوب شده و از نظر استمرار در پرداخت به مزایای مستمر و غیر مستمر و از نظر نوع پرداخت به نقدی و غیر نقدی تقسیم می گردد.
دقت داشته باشید که مزایای رفاهی و انگیزه ای از قبیل کمک هزینه مسکن، خواروبار، کمک عائله مندی، پاداش افزایش تولید و سود سالانه جزو مزد ثابت و مزد مبنا محسوب نمی شود و به همین دلیل در محاسباتی مانند سنوات خدمت و یا افزایش حقوق به مزد ثابت اضافه نمی شوند.
مبنای تقسیم بندی در این مورد استمرار در پرداخت مزایا می باشد. با در نظر گرفتن این موضوع، مزایا به شرح زیر تقسیم بندی می شوند:
مزایای مستمر:
مزایای مستمر مواردی هستند که در چندین ماه متوالی همراه با حقوق اصلی به کارگران پرداخت می شود و معمولا در حکم حقوق افراد نیز ذکر می شوند.
برخی از مزایای مستمر عبارتند از:
حق اولاد ـ حق مسکن ـ حق ایاب و ذهاب ـ فوقالعاده هاى بدى آب و هوا – محرومیت از تسهیلات زندگى ـ محل خدمت ـ اشتغال خارج از مرکز ـ مرزى ـ شرایط محیط کار ـ نوبت کارى ـ کشیک ـ جذب
مزایای غیر مستمر:
مزایای غیر مستمر مواردی هستند که روال پرداخت ثابتی ندارند و ممکن است هر چند ماه یکبار به کارگران پرداخت شود.
برخی از مزایای غیر مستمر عبارتند از:
اضافه کار- پاداش انجام کار- عیدی- پاداش آخر سال- هزینه تهیه لباس – هزینه های پرداختی بابت درمان و معالجه- بهره وری-خسارت اخراج- فوق العاده مسافرت مربوط به شغل – بازخرید خدمت – بازخرید مرخصی
مبنای تقسیم بندی در این مورد نوع پرداخت مزایا می باشد. با در نظر گرفتن این موضوع، مزایا به شرح زیر تقسیم بندی می شوند:
مزایای نقدی:
مزایای نقدی مواردی هستند که به صورت نقد به افراد پرداخت می گردد و یا به حساب آنان واریز می شود این مزایا شامل کلیه مزایا از قبیل حق اولاد، حق ماموریت، طلب مرخصی و به طور کل شامل همه مزایا به جز مزایای غیر نقدی می باشند.
مزایای غیرنقدی:
مزایای غیر نقدی مزایایی هستند که به صورت غیر نقد به کارگران پرداخت می شود مانند ارزاق تحویلی در مناسبت های خاص مانند عید نوروز یا ماه رمضان، پوشاک، استفاده از مسکن یا خودرو.
تاریخ: سه شنبه , 29 اسفند 1396 (10:49)
لیست توابع:
SLN: تابع محاسبه هزینه استهلاک به روش خط مستقیم
SYD: تابع محاسبه هزینه استهلاک به روش مجموع سنوات
DB: تابع محاسبه هزینه استهلاک نزولی در مدت معین
DDB: تابع محاسبه هزینه استهلاک به روش نزولی مضاعف در مدت معین
VDB: تابع محاسبه دوره خاص هزینه استهلاک به روش نزولی
FV: تابع محاسبه ارزش آتی سرمایه گذاریها
PV: تابع محاسبه ارزش فعلی خالص سرمایه گذاری – اقساط مساوی
NPV: تابع محاسبه ارزش فعلی خالص سرمایه گذاری
XNPV: تابع محاسبه ارزش فعلی خالص سرمایه گذاری بر حسب تاریخ
PMT: تابع محاسبه اقساط وام
PPMT: تابع محاسبه اقساط مربوط به اصل وام
IPMT: تابع محاسبه اقساط مربوط به بهره
NPER: تابع محاسبه تعداد دوره های مورد نیاز برای سرمایه گذاری
RATE: تابع محاسبه نرخ بهره
IRR: تابع محاسبه نرخ بازده داخلی سرمایه گذاری
XIRR: تابع محاسبه نرخ بازده داخلی سرمایه گذاری بر حسب تاریخ
MIRR: تابع محاسبه نرخ داخلی کارکرد سرمایه
ACCRINT: تابع محاسبه بهره متعلقه اوراق قرضه از زمان صدور تا بازخرید اوراق
ACCRINTM: تابع محاسبه بهره متعلقه اوراق قرضه از زمان صدور تا بازخرید اوراق
تاریخ: سه شنبه , 29 اسفند 1396 (10:48)
بله درست است می توانید در داخل یک سلول نمودار بسازید! چطور؟ با من همراه باشید:
برای ساخت نمودار در داخل یک سلول دو راه دارید:
راه اول: Sparkline برای نمایش روند داده ها و مقایسه
راه دوم: با کمک فرمول Rept برای مقایسه داده ها
راه اول: Sparkline
فرض کنید جدولی مانند زیر در اختیار داشته باشد و میخواهید برای هر محصول یک نمودار روند یا نمودار ستونی رسم کنید تا بتوانید با بقیه محصولات مقایسه نمایید.
برای اینکار روی سلولی که میخواهید برای هر سطر نمودار بسازید کلیک نمایید. به تب Insert بروید و در منوی Sparklines یکی از نمودارهای Line, Column و یا win/lost را انتخاب نمایید.
با انتخاب هر یک از نمودارهای اشاره شده در بالا پنجره ای باز خواهد شد. باید مشخص نمایید از چه محدوده ای از داده ها را میخواهید نمودار بسازید و این نمودار در کدام سلول قرار گیرد؟
راه دوم: با کمک فرمول Rept
تاریخ: سه شنبه , 29 اسفند 1396 (10:47)