امروز دوشنبه 05 آذر 1403 http://hayatbakhsh.cloob24.com
0
نوشتن فرمولمقدار سلول A13 برابر است با:

    A: اگر مقدار سلول A1 از 0 تا 20 باشد.
  • B: اگر مقدار سلول A1 از 20 تا 49 باشد.
  • G: اگر مقدار سلول A1 از 50 تا 84 باشد.
  • E: اگر مقدار سلول A1 از 85 تا 100 باشد.

در مساله ی بالا، در سلول A13 به تناسب اینکه چه عددی بین 0 تا 100 در سلول A1 نوشته شده باشد پیامی درج می گردد. با استفاده از ساختار if های تو در تو می توان فرمول زیر را نوشت:

IF(A1>=50;IF(A1>=85;”E”;”G”);IF(A1>=20;”B”;”A”))

در فرمول بالا بجای آرگومان دوم و سوم از توابع if استفاده شده، حال در فرمول بالا در هریک از آرگومان ها دوم و سوم برای ریز تر کردن بازه ها می توان مجدداً از ساختارهای if دیگر نیز استفاده کرد و به همین ترتیب تا تعداد 64 تابع if تو در تو می توان در فرمول نویسی تابع if در اکسل لحاظ نمود.

0
میخواهیم کل ستون هارا به فورمت عدد تبدیل کنیم.

کد زیر را استفاده می کنیم:

Sub ConvertTextToNumber()
Dim ws As Worksheet
For Each ws In Sheets
Dim r As Range
For Each r In ws.UsedRange.SpecialCells(xlCellTypeConstants)
On Error Resume Next
If IsNumeric(r)Then r.Value = Val(r.Value)
Next
Next
End Sub
0

شخصی که چکی را بابت ضمانت می‌دهد مکلف است تا تعهد را به درستی انجام دهد و در پایان چک ارائه شده را مسترد کند، شخصی هم که چک ضمانت را دریافت کرده، مکلف است در پایان انجام کار و تائید حسن انجام کار، چک را به صاحب آن عودت دهد اما در برخی موارد، متعهد از اجرای تعهد سرپیچی می‌کند یا شخصی که چک ضمانت نزد وی امانت سپرده شده، از شرایط امانت عدول می‌کند. در اینجا باید به دعوای طرفین در این خصوص رسیدگی شود.


شرایط پرداخت وجه چک‌ تضمین

در رابطه با چک‌های تضمین باید گفت که این امر نیاز به اثبات تخلف، نقض تعهد و اثبات التزام به پرداخت دارد، صادرکننده چک یا ذی‌نفع یا قائم‌مقام قانونی آنها با تصریح به اینکه چک مفقود، سرقت یا جعل شده یا از طریق کلاهبرداری یا خیانت در امانت یا جرایم دیگری تحصیل شده است، می‌تواند کتباً دستور عدم پرداخت وجه چک را به بانک بدهد، بانک پس از احراز هویت دستوردهنده از پرداخت وجه آن خودداری خواهد کرد و در صورت ارایه چک، بانک گواهی عدم پرداخت را با ذکر علت اعلام‌شده صادر و تسلیم می‌کند.

دارنده چک می‌تواند علیه کسی که دستور عدم پرداخت داده شکایت کند و هر‌گاه خلاف ادعایی که موجب عدم پرداخت شده است، ثابت شود، دستوردهنده علاوه بر مجازات مقرر در ماده 7 این قانون به پرداخت تمامی خسارات وارده به دارنده چک محکوم خواهد شد همچنین ذی‌نفع کسی است که چک به نام او صادر یا ظهرنویسی شده یا چک به او واگذار شده یا چک در وجه حامل به او واگذار شده است.

در موردی که دستور عدم پرداخت مطابق این ماده صادر می‌شود، بانک مکلف است وجه چک را تا تعیین تکلیف آن در مرجع رسیدگی یا انصراف دستوردهنده در حساب مسدودی نگهداری کند.

دستوردهنده مکلف است پس از اعلام به بانک شکایت خود را به مراجع قضایی تسلیم و حداکثر ظرف مدت یک هفته گواهی تقدیم شکایت خود را به بانک تسلیم کند، در غیر این صورت پس از انقضای مدت مذکور بانک از محل موجودی به تقاضای دارنده چک، وجه آن را پرداخت می‌کند.

پرداخت چک‌های تضمین‌شده و مسافرتی را نمی‌توان متوقف کرد، مگر آن که بانک صادرکننده نسبت به آن ادعای جعل کند. در این مورد نیز حق دارنده چک راجع به شکایت به مراجع قضایی محفوظ خواهد بود.

0
این ماژول اسامی شیتهای موجود در فایلتان را بصورت فهرست لینک دار در یک شیت جدید ایجاد خواهد کرد کافی است در اکسل به محیط ویژوال بیسیک رفته و فایل را وارد نمائید. با اجرای ماکرو فهرست ساخته خواهد شد.

Sub Build_Sheet_Navigator_with_Goto_Button()
' On Error Resume Next
Application.DisplayAlerts = False
Application.DisplayAlerts = False

Call Insert_Navigator_WorkSheet 'Inset Sheet_Navigator worksheet
Call DeleteAllShapes 'first remove pervious Button
Call Insert_Goto_Home_Button ' Insert Buttons
Call ShapePrint 'Does not Print Button
Worksheets("Sheet_Navigator").Shapes("HomeBtn").Delete
Worksheets("Sheet_Navigator").Range("A2").Clear
Worksheets("Sheet_Navigator").Range("A2")= "فهرست مطالب"
Worksheets("Sheet_Navigator").Activate

Application.DisplayAlerts = False
Application.ScreenUpdating = True


End Sub
Private Sub Insert_Goto_Home_Button()

On Error Resume Next

For Each sh In Worksheets

With sh.Shapes.AddShape(msoShapeRectangle, 2, 2, 45, 15)
.Name = "HomeBtn"
.Fill.ForeColor.RGB = RGB(255, 0, 0)
.TextFrame.Characters.Text = "Home"
.Line.Visible = False
End With

sh.Hyperlinks.Add Anchor:=sh.Shapes("HomeBtn"), Address:="", SubAddress:="Sheet_Navigator!A1", ScreenTip:="Click Here to go Sheet_Navigator Worksheet"

Next

End Sub
Private Sub Insert_Navigator_WorkSheet()

On Error Resume Next


Worksheets("Sheet_Navigator").Delete
Worksheets.Add(Sheets(1)).Name = "Sheet_Navigator"


For Each sh In Worksheets
i = i + 1
ActiveSheet.Hyperlinks.Add Anchor:=Cells(i + 1, 1), Address:="", SubAddress:="'" & sh.Name & "'" & "!A1", TextToDisplay:=sh.Name
Next

With Columns("A:A")
.EntireColumn.AutoFit
HorizontalAlignment = xlLeft
End With



End Sub
Private Sub DeleteAllShapes()

On Error Resume Next

For Each sh In Worksheets
sh.Shapes("HomeBtn").Delete
Next

End Sub
Private Sub ShapePrint()

'This Procedure set button print property to false which Button does not print

On Error Resume Next
Application.ScreenUpdating = False

For Each sh In Worksheets
sh.Activate
sh.Shapes("HomeBtn").Select
Selection.PrintObject = False
sh.Cells(1, 1).Activate
Next

End Sub

0
ابتدا روی سل دوم قرار گرفته و بعد با نگه داشتن Ctrl بقیه سل ها رو هم که باید پشت هم بیان رو به ترتیب انتخاب می نمائیم و در اخر اولین سل ورود اطلاعات را که انتخاب نکردیم را انتخاب می کنیم. بعد در بخش Name Box یعنی همانجایی که بالای سل A1 هست و ادرس سل ها توش نوشته میشه یه نام مانند Input مینویسیم و اینتر را میزنیم. با این کار این سل ها نامگذاری می شود. حا لا هر وقت شما این نام رو وارد کنید (در همون پنجره یا کد نویسیتون.)و اینتر رو بزنین می بینین که به همون ترتیبی که اتخاذ کردین با اینتر بین سلهایی که می خواستین حرکت می کنین.
0
تابع iferror به این جهت استفاده می شود که اگر در خانه ای error وجود داشت متن مورد نظر ما را نشان دهد.
1- آدرس خانه
شکل کلی آن به شرح زیر می باشد:

IFERROR(value, value_if_error)

(مقدار جایگزین در صورت وجود خطا در مقدار مورد بررسی ,مقدار مورد بررسی)IFERROR

0

=SMALL(A:A;ROW(A1))


0
برخی از قراردادها مانند عقد بیع (خرید و فروش)، اجاره، صلح و نکاح از جمله عقودی هستند که پس از آن طرفین حق برهم زدن آن را ندارند، مگر به ‌واسطه یک دلیل قانونی یا اختیاری که در قرارداد برای فسخ معامله به آنها داده شده است. به این اختیار فسخ معامله که برخی از آنها توسط قانون به طرفین معامله داده شده یا در ضمن قرارداد به نفع طرفین شرط شده، در اصطلاح حقوقی، «خیار» می‌گویند.

در قراردادهایی که نام ‌برده شد، اصل بر این است که وقتی قراردادی منعقد می‌شود، طرفین به آن ملتزم بوده و در هیچ ‌شرایطی آن را زیر پا نگذارند، مگر این‌که صاحب حق فسخ، یا همان «خیار» باشند. به جمع انواع خیار، «خیارات» گفته می‌شود.

وقتی صحبت از اسقاط کافه خیارات می‌شود، باید دید معنای جمله به طور کلی چه می‌شود؟ اسقاط یعنی ساقط کردن و از بین بردن؛ کافَه هم یعنی همه و تمام؛ خیارات هم که یعنی اختیار فسخی که در معاملات قطعی شده، برای ما وجود دارد؛ بنابراین ما با امضای بند «اسقاط کافه خیارات» تمام اختیارات فسخی را که قانون یا توافق برای ما در معاملات گذاشته‌اند، از بین می‌بریم و ملتزم می‌شویم که تحت هیچ شرایطی قرارداد را فسخ نکنیم.

حالا که معنای جمله «اسقاط کافه خیارات» مشخص شد، باید دید انواع «خیارات» و به‌ خصوص «خیار غبن فاحش» چیست که در قراردادها بر اسقاط آن تأکید می‌شود.

انواع خیارات قانونی

درخصوص معاملات، به ‌خصوص عقد بیع (خرید و فروش)یا اجاره که در آن قراردادهای کتبی بین طرفین نوشته و امضا می‌شود، چند «خیار» وجود دارد که در قانون مدنی صریح به آنها اشاره شده است.

اولین خیار، خیار مجلس است؛ یعنی تا زمانی که طرفین در بنگاه یا محل توافق حضور دارند، حق دارند از معامله پشیمان شده و از آن رجوع کنند. دومین خیار، که فقط مربوط به خرید و فروش حیوانات است، به «خیار حیوان» معروف است و بر اساس آن، خریدار حیوان می‌تواند ظرف سه روز از خرید خود پشیمان شده و حیوان را به فروشنده پس بدهد و پول پرداختی را بگیرد.

سومین خیار، «خیار شرط» است. این نوع خیار اغلب در متن قرارداد ذکر می‌شود و به یکی از طرفین، یا هر دو یا شخص ثالثی اجازه می‌دهد تا ظرف مدت مشخصی از معامله رجوع کرده و معامله را برهم بزند. در معاملات مسکن یا خرید پوشاک، عرف بر این است که تا 24 ساعت به خریدار این حق داده می‌شود تا از خرید منصرف شده و با رجوع به فروشنده، پول پرداختی را پس بگیرد.

چهارمین خیار، «خیار تاخیر ثمن» است و اگر ظرف سه روز در معاملات نقدی، خریدار ثمن یا همان ما به ازای معامله را پرداخت نکند، در این صورت فروشنده می‌تواند از معامله پشیمان شده و از تحویل کالا به خریدار امتناع کند. پنجمین خیار، «خیار رویت و تخلف وصف» است و اگر کالایی که فروشنده نشان داده با کالایی که به خریدار تحویل داده، متفاوت باشد، در این صورت، مشتری می‌تواند به این نوع از خیار استناد کند و معامله را فسخ کند.

«خیار تخلف از شرط»، پنجمین مورد از خیارات است که در قانون به آن اشاره شده و براساس آن اگر در قرارداد شرط انجام کاری قید شده باشد، برای مثال، اجاره‌دهنده تعهد کرده خانه را رنگ‌آمیزی سپس به مستاجر تحویل دهد؛ اما از این کار امتناع می‌کند، در این صورت، مستأجر به دلیل تخلف موجر از شرطی که باید انجام می‌داده، می‌تواند اجاره را فسخ کند.

«خیار تدلیس» یا به عبارت ساده‌تر «بزک کردن فریبنده» نوع دیگری از خیارات است. برای مثال اگر فردی خودرویی را به حساب این‌که کم‌کارکرده است، خریداری کند و بعد مشخص شود که فروشنده با دستکاری کیلومترشمار، خریدار را فریب داده، در این صورت خریدار می‌تواند به خیار تدلیس اشاره کند و معامله را برهم بزند.

اما مهم‌ترین خیارات، «خیار عیب» و «خیار غبن» است. اگر کالا یا منزل خریداری شده دارای عیب بزرگی باشد که هنگام معامله خریدار از آن بی‌اطلاع بوده یا قیمت معامله به گونه‌ای باشد که خریدار یا فروشنده «ضرر فاحشی» کنند، در این صورت می‌توانند با استناد به این خیارات عقد را به ‌هم بزنند.

باید توجه کرد که وقتی طرفین معامله پای قراردادی را امضا می‌کنند که در یکی از بندهای آن نوشته شده است، «اسقاط کافه خیارات ولو خیار غبن فاحش» یعنی از همه این مواردی که گفتیم گذشت می‌کنند و حتی اگر ضرر و اختلاف قیمت واضحی هم در معامله کشف شود، دیگر حق برهم زدن معامله را ندارند، باید با آگاهی پای قرارداد را امضا کرد.

0
میخواهیم حاصل جمع کلیه سلولهای C7 در چند شیت را جمع کنیم روی خانه ای که میخواهیم نتیجه در آن نمایش داده شود کلیک می کنیم کلید auto sum را می فشاریم بعد روی خانه C7 کاربرگ اول کلیک می کنیم و Shift را نگه داشته روی کاربرگ آخری کلیک می کنیم Enter را زده فرمول ساخته می شود.
0

قاعده کلی تابع COUNTA اکسل به صورت زیر هست:

(…,محدوده 3[اختیاری]،محدوده 2[اختیاری]، محدوده1)COUNTA

محدوده می تواند یک محدوده مشخص مثل B1:B10 یا یک سلول مثل B3 یا حتی یک عدد مثل 3 باشه.


نکته: اگر بخوایم فقط سلول های دارای مقادیر عددی شمارش بشن میتونیم از تابع COUNT استفاده کنیم.